Antikviteter

Just nu söker vi

 • Rolex GMT 116718 LN stulen i Stockholm

  Den 9 december 2016 stals, vid ett personrån utanför hotell Nobis i Stockholm, en Rolex GMT 116718 LN. Klockan är inköpt i Italien och är ifrån 2007. Klockan är i guld och stål. Klockan uppskattas vara värd ca 200 000 kr.

  Mer detaljer →

 • Exklusiv diamantring gjord av Gamla Västers Diamant stulen vid lägenhetsinbrott i Malmö

  Den 13 mars 2017, stals bl.a. en exklusiv diamantring vid ett lägenhetsinbrott på Olofsgatan i Malmö. Diamantringen som tillverkats av Gamla Västers Diamant i Malmö är en solitär klackring utförd i 18 k vitguld. Centrerat sitter en briljantslipad diamant , 5.07 karat. Diamanten är syntetiskt färgad Coffe, klarhet p2. Laserborrad och ifylld. Invändigt Gamla Västers Diamants "D" och en briljantslipad diamant. Bilden visar den stulna ringen som uppskattas vara värd ca 200 000 kr.

  Mer detaljer →

 • Porträttbyst av Hjalmar Branting stulen i Helsingborg

  Någon gång under oktober månad 2015 , okänt när, har en porträttbyst av Hjalmar Branting stulits från sitt monument i Folkets Park/Sundspärlan i Helsingborg. Porträttbysten är tillverkad av brons och är ca 60cm hög. Den har skulpterats av konstnären Carl Eldh, känd bl.a. för Brantingsmonumentet på Norrmalmstorg i Stockholm.

  Mer detaljer →