Övrigt

Just nu söker vi

 • Värdefull Rolex klocksamling stulen vid villainbrott i Stocksund norr om Stockholm

  Mellan den 27 oktober och 3 november 2017, stals vid ett villainbrott i Stocksund norr om Stockholm flera värdefulla klockor bl.a. en Rolex Yachtmaster 16628 i helguld inkl. Pärlemortavla med Diamanter, 2 extra urtavlor blå och vit, Rolex Daytona Guld/Stål 116523 med unik Paul Newman tavla klockan kan vara den enda i sitt slag, Rolex Submarine Guld/Stål 16613 blå tavla, blå ring, Rolex Datejust Guld/Stål 16013. Vid inbrottet stals även smycken, två guldringar med diamanter från Bvulgarys, modell B Zero, ankarkätting i guld ca 200 gram samt flera armband från Hermes, smycken från LV och Gucci m.m. Bilderna visar några av klockorna. Det sammanlagda godsvärdet uppskattas till ca 1,5 miljoner kronor.

  Mer detaljer →

 • Fyra värmepumpar NIBE F730 stulna från byggarbetsplatser i Löddeköpinge och Trelleborg

  Natten mellan den 13 och 14 september 2017, görs inbrott i ett villabygge på Läraregränd 14 i Löddeköpinge, inne i den inte färdigställda villan stjäls bl.a. en hel ny värmepump av fabrikat NIBE F730, tillverkningsnummer 06604817219002. Natten mellan den 19 och 20 september 2017, sker det inbrott i tre villor som inte är färdigställda på Tygelvägen i Trelleborg. Inne i husen stjäls tre nya värmepumpar NIBE F730, i samband med inbrotten krossar man nya fönster och förstör även helt nya dörrar med karm. Det sammanlagda värdet uppskattas till ca 200 000 kr, bilden är en pressbild av NIBE F730.

  Mer detaljer →

 • Exklusiva och unika diamantringar av Robert C Trisko stulna i Barsebäck

  I samband med en flytt mellan Barsebäck och Stockholm i september månad 2016, stals/ förlorades sex exklusiva ringar och ett halssmycke, fyra av ringarna och halssmycket är designat av Robert C Trisko från USA. Fyra s.k. pusselringar i guld med diamanter, ett hängsmycke med diamanter på halskedja av samma designer, en klackring och en vigselring med diamanter av okänd designer. Stölden upptäcks inte förrän i augusti månad 2017 då samtidigt ärendet polisanmäls. Bildcollaget visar pusselringarna och halssmycket. Värdet uppskattas till ca 500 000 kr.

  Mer detaljer →

 • Halssmycke för 218 000 kr borttappat i Toftanäs

  Den 12 april 2017 tappades ett halssmycke på Ica Maxi Toftanäs. Halsbandet är värderat till 218 000 kr. Bilden visar det borttappade smycket.

  Mer detaljer →

 • 50 olika träningsmaskiner stulna vid inbrott på Chamoun Fitness club i Tranås

  Någon gång mellan den 21-26 juni 2017 gjorde man inbrott på Chamoun Fitness club i Tranås. Vid inbrottet stal man i stort sett all träningsutrustning bestående av ca 50 olika träningsmaskiner, löpband, crosstrainers, drag- och pressmaskiner med mera samt en stor mängd skivstänger, ställ, lösa vikter m.m. Redskapen är av fabrikat Gymleco och Master. Det bedöms ha använts en större lastbil för att köra bort allt. Nyvärdet på det som anmälts stulet uppgår till ca 2 miljoner kronor.

  Mer detaljer →

 • 22 pallar, ca 2600, begagnade bilkatalysatorer stulna vid inbrott i Habo utanför Jönköping.

  Natten mellan den 7 och 8 juni 2017, stals 22 pallar med ca 2600 st begagnade bilkatalysatorer från ett företag i Habo. Pallarna har höga pallkragar och var lastade i närmare 2 meters höjd och förslutna med svart plast och buntband. På varje pall fanns postens adressetiketter där bland annat texten ”Lagagruppen AB” framgår. Tjuvarna har brutit upp en port och backat in en trailerdragare med släp eller lastbil med släp i lokalen, man har använt företagets truck för att lasta godset, truckens lampor har krossats för att inte väcka uppmärksamhet. Samtidigt stals 10 nya lastbilshjul med däck av fabrikat Michelin, en gul batteriladdare/startbooster på hjul, ett komplett ca 2 meter högt rött verktygsskåp med verktyg, ca 5 st eldrivna handverktyg tex borrmaskin Bosch, slipmaskin m.m. Tjuvarna tog även 2 st registreringsskyltar med regnr ANX572 från en lastbil, bilens batteri och extraljus. Det sammanlagd värdet på det stulna uppgår till ca 1,7 miljoner kr.

  Mer detaljer →

 • Omfattande stölder av kopparkabel

  Under den senaste helgen, 1 - 2 april 2017 har omfattande stölder av kabel stulits från järnvägsnätet i Västra Götaland. Vid denna stöld har ca 5km kopparkabel stulits. Stölderna av kopparkabel har pågått den senaste månaden och totalt har ca 8km kopparkabel stulits vid 10 st. olika stöldtillfällen mellan den 17 - 29 mars 2017.

  Mer detaljer →

 • Valsad aluminium stulen i Trelleborg

  Någon gång under natten mellan den 12 och den 13 mars 2017 har ett parti aluminium stulits från Stena Recycling i Trelleborg. Det stulna godset består av 24 bitar valsad aluminium 1600x400x12mm samt något som liknar plåtremsor av aluminium i storleken 300x40x12mm.

  Mer detaljer →

 • Bedrägeri vid köp av Hermes Birkin väskor, Halmstad

  Söndagen den 5 februari 2017 lurar en man till sig två Hermes Birkin 35 cm väskor i Halmstad, en väska är i Togo läder och färgen "Gold tan" med guld hardware och unikt id nummer (stamp) FPN 11 den andra väskan är i svart Togoläder med "Palladium" hardware och unikt id nummer (stamp) 39 EJ. Väskorna har säljaren annonserat och mannen som säljaren stämmer träff med berättar att han ske ge dom i present till sin fru, han ger ett gott intryck och legitimerar sig med ett körkort som har visat sig vara falskt, han gör en överföring av köpeskillingen via sin mobiltelefon, en transaktion som stoppas efter att mannen lämnat platsen. Han har vid ett tillfälle, dagen efter bedrägeriet, ringt upp säljaren och sagt att hon lämnat fel kontonummer och får skylla sig själv. Efter detta samtal har mannen inte gått att nå, han visade ett falskt körkort i namnet Rares Nicholas och födelseåret 1986. Bilderna visar dom stulna väskorna som tillsammans är värda ca 150 000 kr.

  Mer detaljer →

 • Sällsynta HIFI musikenheter stulna vid inbrott på Tyresö bl.a. högtalare Marten Coltrane

  Söndagen den 27 november 2016, under dagen, stals vid inbrott i en villa på Tuvstigen, Tyresö bl.a. dyrbara och sällsynta musikenheter. Ett par högtalare Marten Coltrane, uppgraderade med speciellt kablage (kablarna inne i högtalarna) från Jorma, en av världen förnämsta kabeltillverkare i HiFi-sammanhang. Ett par rörförstärkare s.k. "monoblock" Nagra VPA. Två musikmoduler Roland BK-7M och Roland VK-8M, högtalar kablar Jorma Prime, signalkablar RCA Jorma No 1, två Strömkablar Jorma Origo Power och en strömkabel Jorma Power. Tjuven har även stulit en dator iMac 27” 4,0 GHz, 32gb RAM. Bilderna visar en del av det stulna, det sammanlagda godsvärdet uppskattas till ca 1 miljon kronor.

  Mer detaljer →